Enviaments i devolucions

Transport

L’enviament dels nostres productes està restringit al territori peninsular i illes Balears.
Per consultar la possibilitat i despeses d’enviament a altres països i illes Canàries ha de posar-se en contacte amb nosaltres a través d’hola@dauliba.com.
Efectuem els nostres enviaments de dilluns a divendres, els temps de preparació i de trànsit esmentats a continuació es refereixen a dies hàbils (no festius).

Terminis de Preparació i Enviaments

Els enviaments es realitzen al següent dia laborable de la seva recepció. El temps de trànsit és de 24 a 72 hores segons la destinació i la modalitat de transport seleccionada. Li recordem que els dissabtes, diumenges i festius no es computen com a hàbils.

Els lliuraments es realitzen en horari comercial, de 9:00h a 19:00h, segons l’empresa de transport, la ruta del missatger i el país.

Aquest termini pot veure’s alterat per algun incident fortuït o de força major, podent retardar-se el lliurament per causes alienes a la voluntat i gestió de dauliba.com

Per als enviaments a Balears el lliurament serà de dilluns a divendres i amb un termini de 48 a 72 hores.

Despeses d’enviament 

Península: Les nostres tarifes de transport són de només 3€. Per a les comandes superiors a 5 ampolles, les despeses d’enviament són gratuïtes.

1-5 ampolles 3 €
6-18 ampolles, enviament gratuït.

Balears:
Per a enviaments a les illes Balears, les tarifes de transport són les següents:

1-2 ampolles 4 €
3-6 ampolles 7 €
7-18 ampolles 10 €

Compres superiors a 18 ampolles

En cas que la comanda sigui superior a 18 ampolles s’ha de posar en contacte amb nosaltres a través de: hola@dauliba.com. El temps de trànsit variarà entre 48 i 72 hores.

Devolucions

Malgrat els nostres estrictes controls de qualitat, per causes alienes a la nostra voluntat, podria rebre un article no desitjat, amb un defecte de fàbrica o en mal estat.

Dauliba accepta devolucions només en cas que el producte hagi arribat en mal estat o es tracti d’un producte defectuós. El producte podrà ser retornat durant els 10 dies posteriors a la data d’enviament i s’haurà de retornar dins del seu embalatge original.

Nosaltres ens encarregarem de gestionar la devolució dels diners a través del mateix mètode de pagament utilitzat en realitzar la compra. Podrien passar fins a 14 dies fins que la devolució dels diners es faci efetiva.

Condicions per als canvis o devolucions

El client té un termini de 10 dies per sol·licitar un canvi per un altre article o exercir el seu dret a desistiment en cas que l’article hagi arribat en mal estat o sigui defectuós, comptant des de la data de recepció dels articles. Per a una major agilitat en la tramitació , el client caldrà que segueixi el procediment detallat a continuació:

Pas 1: Contactar a través de hola@dauliba.com per comunicar que desitja realitzar una devolució de la seva comanda indicant el motiu de la devolució, el nombre de productes a retornar, les dades de contacte, la direcció de recollida i la preferència horària de recollida.

Pas 2: Empaqueti la seva comanda tal i com va ser enviada.

Pas 3: Ens posarem en contacte amb vostè per programar la recollida. Un cop confirmada, un dels nostres transportistes li vindrà a recollir els productes.

Pas 4: Un cop rebuts i comprovats els articles defectuosos, dauliba li retornarà l’import total pagat dels mateixos. Dauliba es reserva el dret de compensació per la diferència entre el valor dels articles remesos al client i retornats per aquest, en els següents supòsits:

· Quan els productes hagin estat usats o manipulats de forma indeguda o negligent o no conforme a les seves característiques per part del client.
· Quan els productes hagin estat colpejats, deteriorats o manipulats.
· Quan la devolució pel client no es realitzi en la seva caixa.
· Si es modifiquen, alteren o substitueixen alguna de les dades del tiquet o comprovant de compra.
· Si es manipula el nombre d’identificació del producte.
· Si no es retornen amb el producte tots els seus elements, accessoris, estoigs o caixes.