Condicions de contractació • dauliba · Oli d'Oliva Verge Premium - Un Oli Sense Pinyol

Condicions de Contractació

El present acord regula les condicions generals de compra dels productes oferts a la present pàgina web per ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, SAU (en endavant ROMÀ INFRAESTRUCTURES o Dauliba) amb NIF nº A25012386 i domicili a Av. Dr. Garcia Teixidó, nº 116 de 25242, Miralcamp, LLEIDA (ESPANYA); i, a aquests efectes, inscrita al Registre Sanitari d’Indústries i productes alimentaris de Catalunya (RSIPAC) per a l’activitat de distribució d’oli d’oliva amb número de registre 16.04711/CAT.

El CLIENT en el moment en què completa el procés de registre i compra algun dels nostres productes, accepta i se sotmet expressament a les clàusules previstes a continuació, així com a les condicions d’accés i ús del nostre portal i a la seva política de privacitat, accessibles en tot moment a través de l’enllaç “Avisos Legals”.

El CLIENT reconeix que disposa de capacitat legal suficient per obligar-se contractualment.

El present contracte està permanentment accessible als avisos legals de la nostra pàgina web.

 

 1. PREUS, COST I TERMINIS D’ENVIAMENT I IMPOSTOS

En contraprestació pel producte adquirit, el CLIENTE accepta pagar expressament a ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) les quantitats que apareixen especificades en el moment de la compra a la relació de preus establerts a la pàgina web www.dauliba.com pels productes escollits.

Els productes que s’ofereixen en aquesta web estan subjectes a l’Impost del Valor Afegit (IVA) que ESTÀ INCLÒS en els preus que es detallen per a cada producte.

Les despeses de transport NO estan incloses al preu dels productes. A aquests efectes, les tarifes són les següents:

1) Espanya – Península

Consum fins a 19,99€: cost enviament 3€
Consum a partir de 20€: enviament gratuït
Entrega en 24-48 hores

2) Espanya – Balears

Consum fins a 30€: cost enviament 7€
Consum a partir de 30,01€: enviament gratuït
Entrega en 24-48 hores

3) Andorra

Comanda mínima de 110€
Consum fins a 149,99€ : cost enviament 10€
Consum a partir de 150€: enviament gratuït
Entrega en 48-72 hores

4) França

Consum fins a 99,99€: cost enviamnent 10€
Consum a partir de 100€: enviament gratuït
Entrega en 24-48 hores

5) Resta del món

Els productes ofertats per Romà Infraestructures (Dauliba) poden arribar a qualsevol lloc del món.
Per consultar les possibilitats de distribució, temps d’entrega i despeses d’enviament a Canàries, o fora d’Espanya, França i Andorra pot posar-se en contacte prèviament amb nosaltres enviant un correu electrònic a hola@dauliba.com.

Una vegada finalitzada la selecció de productes, amb caràcter previ a la confirmació de la comanda i abans de procedir al pagament de la mateixa, en pantalla apareixerà el preu final de la compra que inclourà l’IVA (Impost sobre el Valor Afegit) i les despeses de gestió, embalatge i enviament, si apliquen; i que apareixeran reflectides a l’ordre de comanda en el moment d’efectuar la compra i en la factura.

No s’inclou tot allò que no estigui especificat a la descripció com a inclòs.

 

 1. PROCEDIMENT DE COMPRA

A través d’aquesta pàgina web solament es podran realitzar comandes per part de persones físiques majors de 14 anys i societats.

A la pàgina web es detallen tots els nostres serveis de manera individualitzada. El procediment per efectuar i gestionar la compra es va indicant a la pàgina web i només cal seguir els següents passos:

 1. Escollir el producte.
 2. Al seleccionar un article podrà escollir la quantitat que desitja adquirir i afegir-la a la cistella de compra; llavor podrà escollir entre seguir comprant o tramitar la comanda.
 3. Per tramitar la comanda, si és la primera vegada que accedeix al nostre portal, caldrà omplir un formulari de registre amb les seves dades personals i crear un compte personal com a usuari. Un cop hagi completat aquest pas rebrà la confirmació que el registre s’ha realitzat correctament al correu electrònic que hagi indicat a aquests efectes. En cas que sigui un usuari ja registrat, per continuar amb el procés de compra només caldrà que introdueixi el nom d’usuari i contrasenya que va generar en la primera compra. El codi d’usuari i la contrasenya són personals i corresponen a la persona que va efectuar el procés de registre, essent el responsable exclusiu la seva custòdia. A través del seu compte podrà gestionar la informació de la que disposem i modificar o actualitzar les seves dades.
 4. A continuació, es procedirà a efectuar la verificació de la comanda on es detallaran un a un els articles seleccionats i es calcularà el preu total.
 5. Així mateix, serà necessari indicar les adreces de facturació i lliurament de la compra realitzada. Serà possible indicar una adreça única per a la facturació i el lliurament.
 6. Una cop tramitat el procés, serà necessari marcar, amb caràcter previ, una casella de verificació de lectura i acceptació dels termes i condicions de venda.
 7. A la pàgina web se li indicaran i facilitaran els mecanismes perquè pugui efectuar el pagament en funció del sistema triat en cada cas.
 8. Una vegada introduïdes les dades per al pagament, haurà de confirmar la comanda prement el botó “Realitzar comanda” o “Comprar”.
 9. Un cop clicat el botó “Realitzar comanda” o “Comprar” es procedirà a l’enviament de la confirmació de la comanda per mitjà de correu electrònic juntament amb la factura proforma.

El CLIENT es dona per informat que les fotografies i descripcions dels productes a la pàgina web són una imatge aproximada dels productes oferts, per la qual cosa és possible que puguin diferir de l’original. Les descripcions i il·lustracions dels serveis oferts a través de la present pàgina web es realitzen merament a títol informatiu.

 

 1. DISPONIBILITAT I ENTREGA

Els productes oferts per ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) es troben disponibles per a tota la Unió Europea i per a la seva distribució exclusivament a Espanya (peninsular), a les Illes Balears, França i Andorra.

Per consultar les possibilitats de distribució i despeses d’enviament a altres països o a les Illes Canàries, preguem que abans es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a hola@dauliba.com.

Les comandes es processaran un cop s’hagi rebut correctament el pagament.

 

Els productes oferts per ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) sempre estaran subjectes a la disponibilitat que s’indicarà específicament a la nostra web per a cada producte, per la qual cosa, en cas de no trobar-se disponible algun article ofert a la mateixa, s’informarà degudament de la falta de disponibilitat al client. En condicions normals, tots els productes que apareixen a la nostra web es troben disponibles per a la seva entrega en els terminis indicats.

En el cas que, un cop realitzada la comenda, el producte contractar pel CLIENT estigui esgotat, se li informarà degudament i se li oferirà una alternativa. Si, tot i així, el CLIENT no estigués interessat en acceptar l’alternativa proposada, ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) procedirà a la devolució de la suma abonada pel CLIENT i se li informarà dels tràmits i terminis de reemborsament.

Com a regla general, el termini màxim d’entrega a un domicili ubicat a Espanya (peninsular) serà d’entre 24 a 72 hores (hàbils), mentre que en el cas d’entregues a les Illes Balears el termini d’entrega serà d’entre 48 a 72 hores (hàbils); sempre computades des del moment de la compra i a partir del moment en el que haguem confirmat la seva comanda. Els terminis d’entrega són orientatius i aproximats i, en cap cas, vinculants per a ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba).

Les entregues es realitzaran en dies laborables (de dilluns a divendres) i en horari comercial (de 9:00 a 19:00h, segons l’empresa de transport, la ruta del missatger i, en el seu cas, el país). És recomanable que el client comuniqui les seves preferències horàries per a l’entrega a l’omplir les dades de la comanda a l’apartat destinat a Comentaris.

L’entrega del producte comprat a domicili s’efectuarà pel transportista (juntament amb un albarà d’entrega i la factura comercial de la venta en suport paper) a la direcció indicada a l’orde de comanda, i que el client haurà de signar com a document de recepció. Així mateix, el CLIENT estarà degudament informat en cas d’incidència o si l’entrega es retarda per qualsevol motiu.

Si no fos possible efectuar l’entrega a la direcció indicada per absència del destinatari, el transportista es posarà directament en contacte amb el CLIENT i se li indicaran detalladament els passos a seguir. En cas que la impossibilitat d’entrega estigui ocasionada per haver indicat una direcció errònia, el cost de la reexpedició de la comanda serà a càrrec del CLIENT. ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) no es responsabilitza dels retards en les entregues dels productes adquirits per causes que siguin atribuïbles al transportista.

Amb l’objectiu que estigui informat en tot moment de la gestió de la seva compra, rebrà un avís de confirmació de la comanda i del pagament per correu electrònic i, posteriorment, també rebrà un avís informant-lo que la comanda està preparada per al seu enviament.

Així mateix, el CLIENT pot consultar l’estat de la seva comanda posant-se en contacte amb nosaltres, tot enviant un correu electrònic a hola@dauliba.com o bé trucant al telèfon de contacte +34 973 601 733.

 

 1. PAGAMENT I TERMINIS DE PAGAMENT

S’accepten les següents formes de pagament:

 • Targeta de Crèdit i/o Dèbit: La transacció es realitza connectant directament amb l’entitat bancària La Caixa (CaixaBank) a través de la seva passarel·la de pagament.

Una cop realitzat el pagament, rebrà un correu electrònic de confirmació del mateix.

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) no té coneixement de les dades referents a la seva targeta de crèdit o dèbit. Tots els nostres sistemes de pagament són totalment segurs.

Els pagaments són previs al lliurament del producte, per la qual cosa ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) no proporcionarà el producte sol·licitat fins al moment en què hagi rebut el pagament del mateix.

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) es reserva el dret a cancel·lar temporalment o definitiva els serveis prestats front qualsevol incidència en matèria de cobrament dels mateixos.

 

 1. FACTURES

Al realitzar el pagament corresponent, rebrà la factura proforma de la seva compra en format PDF al compte de correu electrònic que hagi indicat a tal efecte en el moment de tramitar la comanda. Així mateix, l’original de la factura se li entregarà juntament amb el producte adquirit en el moment d’efectuar l’entrega del mateix.

El CLIENT és responsable de la confirmació de la recepció de les notificacions i de posar en el nostre coneixement qualsevol modificació de les seves dades, quedant ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) exonerada de qualsevol responsabilitat derivada per aquesta circumstància.

 

 1. GARANTIA

A ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) ens esforcem per facilitar serveis de la màxima qualitat, encara que, donada la naturalesa dels mateixos, no podem oferir una garantia de satisfacció. En cas que, per qualsevol motiu, no rebi el producte o servei correctament, haurà de comunicar-nos-ho al més aviat possible indicant-nos la incidència que intentarem esmenar el més aviat possible si es verifica l’error.

El document de garantia és la factura de compra.

La composició dels productes és la que s’indica a la descripció de la seva fitxa tècnica. ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) no es fa responsable dels possibles efectes ocasionats per reaccions al·lèrgiques als components dels mateixos.

 

 1. DEVOLUCIONS

Sols s’admetran devolucions o canvis de productes en cas de defecte de fàbrica, danys en el transport o errors d’entrega. En qualsevol cas, no podran haver transcorregut més de 10 dies des de la recepció del producte i caldrà incloure l’embalatge i accessoris.

Amb caràcter previ a l’acceptació de la devolució es comprovarà que es tracta d’un defecte o anomalia de fabricació o embalatge i no d’un ús o manipulació o emmagatzematge inadequat o negligent. S’acompanyaran sempre del corresponent albarà d’entrega o de la factura.

Tant en cas de devolucions per defecte de fabricació o embalatge com en el cas d’error en la comanda, si és possible, s’oferirà al CLIENT la substitució per una altra alternativa sense cost addicional i sense dret, per part del CLIENT, a cap tipus de compensació. Les despeses que generi l’enviament de la comanda reparada o correcte seran a càrrec de ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba).

En tot cas, la devolució sempre quedarà subjecte a un examen previ per part de ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) de l’estat del producte objecte de devolució i la verificació de que s’han complert els requisits exigibles en les presents condicions de venda. Un cop rebuda la devolució, en cas que procedeixi, procedirem al reemborsament de l’import cobrat en el termini màxim de 30 dies i en els mateixos termes que es van utilitzar per a la realització del pagament.

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat o de productes que no es trobin en les mateixes condicions en les que van ser rebuts.

Les devolucions es gestionaran a través de l’enviament d’un correu electrònic a hola@dauliba.com, realitzant una descripció dels motius i de les causes al·legades per a la devolució. Així mateix, caldrà senyalar el nom i cognoms i el número de referència de la comanda. Una cop rebuda la petició, la tramitarem de forma oportuna.

 

 1. DRET DE DESISTIMENT

Té dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació, a menys que apliqui alguna de les excepcions previstes a l’article 103 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, de Defensa dels Consumidors i Usuaris. A aquests efectes, a títol enunciatiu, però no exhaustiu, es posa en coneixement del consumidor que, donada la naturalesa del producte, el dret de desistiment no serà aplicable als béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat des precintats després de l’entrega.

En els casos en els que tingui dret a desistir del present contracte, el termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals comptats des del dia en què vostè o un tercer indicat per vostè i diferent al transportista, hagi adquirit la possessió materials dels béns.

Per exercir el dret de desistiment ens haurà de notificar a

Model de formulari de desistiment

A l’atenció de

ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, SAUAvda Doctor Garcia Teixidó 116

25242 Miralcamp (Lleida)

hola@dauliba.com

Per la present li comunico que desisteixo del meu contracte de venda del següent producte:

Rebut/Adquirit el:

Nom del consumidor:

Firma del consumidor

Data

ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, S.A.U., a la direcció postal Av. Dr. Garcia Teixidó, nº 116 de 25242, Miralcamp, LLEIDA (ESPANYA) o al correu electrònic hola@dauliba.com, la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada por correu postal, fax o correu electrònic). A aquests efectes, podrà utilitzar el modelo de formulari de desistiment que figura a continuació, tot i que el seu ús no és obligatori.

 

Per complir el termini de desistiment n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici d’aquest dret per la seva part sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses d’entrega (excepte les despeses addicionals resultant de l’elecció per la seva part d’una modalitat d’entrega diferent de la modalitat menys costosa d’entrega ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, a més tardar en el termini dels 14 dies naturals a partir de la data en què es hagi informat de la seva decisió de desistir del present contracte.

El CLIENT suportarà les despeses directes de la devolució dels béns, per la qual cosa es deduirà de la quantitat a reemborsar el cost de recollida del bé, excepte si el motiu és la qualitat defectuosa del bé o un error en l’enviament per part nostre.

Procedirem a efectuar dit reemborsament utilitzant el mateix mètode de pagament emprat per vostè per fer la transacció inicial, a menys que ens hagi indicat expressament el contrari; en qualsevol cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència d’aquest reemborsament.

Li informem que podrem retenir el reemborsament fins que rebem els béns o fins que vostè ens hagi presentat proba de la devolució dels mateixos, en funció de quina condició es compleixi primer.

Un cop notificada la seva sol·licitud de desistiment, ens haurà de retornar els béns a ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS, S.A.U., Av. Dr. Garcia Teixidó, nº 116 de 25242, Miralcamp, LLEIDA, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a màxim en el termini dels 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistir del contracte. Es considerarà complert si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs dit termini.

Els béns objecte de devolució hauran d’estar en perfecte estat, no haver estat danyats, presentar deformacions, ni presentar cap signe de desgast, ratllades o taques. Vostè serà responsable de la disminució del valor dels béns resultant d’una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

 

 1. PERFECCIÓ DEL CONTRACTE I MODIFICACIONS DELS SERVEIS

El present contracte es perfeccionarà amb el pagament del producte i l’enviament al CLIENT d’un correu electrònic de confirmació amb una descripció de la compra realitzada.

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba), es reserva el dret a modificar de qualsevol forma les característiques i condicions dels seus serveis, sempre amb l’objectiu de millorar-los i que suposi un benefici per al CLIENT.

 

 1. OBLIGACIONS DE LES PARTS

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) es compromet a proporcionar al CLIENT els productes contractats aplicant la màxima diligència en la prestació del servei, així com a cuidar el manteniment de les instal·lacions necessàries per al funcionament de la xarxa, disposant per a això d’un equip tècnic i informàtic adequat, i a gestionar les operacions de logística, enviament i entrega de la compra realitzada a través del transportista.

El CLIENT es compromet a utilitzar els serveis que es posin a la seva disposició de bona fe, sense vulnerar les lleis vigents en qualsevol matèria o infringir drets de terceres persones, així com al pagament del producte seleccionat en el temps i forma fixats a les presents condicions de venda i a la seva recepció en el lloc indicat per a la seva entrega.

ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) no garanteix que la disponibilitat del servei objecto d’aquest contracte sigui contínua i ininterrompuda, per circumstàncies originades per problemes a la xarxa d’Internet, avaries en els dispositius informàtics i altres circumstàncies imprevisibles. De manera que el CLIENT accepta suportar dins d’uns límits raonables aquestes circumstàncies, per la qual cosa renúncia expressament a reclamar a ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual per les possibles fallades, errors i ús del servei contractat.

 

 1. COMUNICACIONS

Totes les notificacions entre les parts es realitzaran preferentment a través de correu electrònic. El CLIENT és responsable de la confirmació de la recepció de les notificacions i de posar en coneixement de ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) qualsevol modificació de les seves dades, quedant ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) exonerada de qualsevol responsabilitat derivada per aquesta circumstància. En cas de modificació, el CLIENT haurà de posar-ho en coneixement de ROMÀ INFRAESTRUCTURES (dauliba) a l’e-mail o telèfons indicats a la nostra pàgina web.

En compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic, li informem que els nostres enviaments comercials i informacions relatives a la nostra web i als serveis oferts a la mateixa, es realitzaran per mitjà de correu electrònic a l’adreça d’e-mail que ens faciliti, sempre amb caràcter revocable. En tot cas, té l’opció de rebutjar les nostres comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça hola@dauliba.com, indicant a l’assumpte la paraula BAIXA.

 

 1. COMPROMÍS, ACCEPTACIÓ I VALIDESA DEL CONTRACTE

El CLIENT reconeix haver llegit i acceptat les condicions legals d’ús i la política de privacitat de la pàgina web.

El CLIENTE reconeix que ha entès tota la informació respecte als productes i serveis oferts a la nostra pàgina web, així com totes les condicions i estipulacions recollides en el present contracte electrònic, per la qual cosa afirma que són suficients per a l’exclusió de l’error en el consentiment del present contracte, i per tant, les accepta íntegra i expressament.

El CLIENTE és plenament conscient que l’acceptació i execució del present contracte tindrà lloc per mitjà del subministrament de les seves dades i la pulsació del botó “Realitzar comanda/Comprar” indicat a la nostra pàgina web i que es perfeccionarà amb el pagament del producte.

 

 1. NORMATIVA APLICABLE

El present contracte té caràcter mercantil, i es regirà i interpretarà d’acord amb les lleis espanyoles.

En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació, contingut o execució del Contracte que no sigui solucionada de mutu acord, les Parts se sotmetran als jutjats o tribunals que resultessin competents en cada cas.

En els casos en què es prevegi que les parts puguin sotmetre’s a un fur, aquestes se sotmetran als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Lleida (Espanya), amb renúncia expressa de qualsevol altre que els pogués correspondre.

Així mateix, posem a la disposició dels nostres clients el següent enllaç d’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia oficial de la Comissió Europea:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

 

 1. DADES PERSONALS

El procés de contractació requereix que complimenti formularis de dades personals amb la finalitat de tramitar i gestionar les comandes i, en el seu cas, per remetre-li informació comercial sobre els nostres productes i serveis. El subministrament d’aquestes dades personals requereix l’aprovació prèvia de la nostra Política de Privacitat.

Atenció: Les presents Condicions Generals de Compra han estat actualitzades amb data 01/03/2020. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació, així com variar la relació dels preus i els productes oferts. Per favor, comprovi la data d’emissió cada vegada que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.