5 Beneficis per la salut de l'oli d'oliva Dauliba • Blog Dauliba
març 1, 2017

5 Beneficis per la salut de l’oli d’oliva Dauliba

image

L’oli d’oliva, també conegut com or líquid, és un aliment molt lligat a la cultura mediterrània, quotidià i indispensable en la nostra dieta. Els seus beneficis són múltiples, pel que es recomana la ingesta de 3 o 4 cullerades al dia per gaudir d’una bona salut.

El poder de l’oli d’oliva

L’oli d’oliva és un aliment bàsic de la nostra dieta, encara que històricament sempre ha tingut importància. A l’Antiga Roma, de fet, l’oliver es considerava un arbre sagrat i a la Babilonia el metge es coneixia com asu, que vol dir coneixedor dels olis.

Tot això es deu a les seves nombroses propietats. L’oli d’oliva sense refinar, com el que preparem a dauliba, és ric en vitamina E, ferro, calci i fitoesterols (substàncies que ajuden a bloquejar l’absorció del colesterol). A més a més, la seva grassa mono insaturada col·labora en la prevenció de malalties cardiovasculars i alguns tipus de càncer.

Ingerir oli d’oliva regula el trànsit dels aliments dins l’estomac i equilibra el PH del cos. Així doncs, evita l’acidesa estomacal i millora l’assimilació d’alguns micronutrients com la vitamina D, el fòsfor o el magnesi, afavorint la protecció dels ossos i prevenint l’osteoporosis.

Els beneficis, no obstant, són múltiples. A continuació et presentem 5 beneficis per la salut que a dauliba ens agraden especialment:

1. Joventut eterna

L’oli d’oliva és un antiinflamatori ple d’antioxidants. Gràcies al seu contingut en vitamina E i en oleocantal, prevé l’oxidació de les cèl·lules i dels teixits del nostre organisme, retardant l’envelliment, donant a la pell un aspecte més jove i enfortint el sistema immunològic.

2. Tractament pel cor

A diferència del que es pot pensar, no tots els olis i els greixos són dolents. Els mono insaturats o no saturats, com el que oferim a dauliba, ajuden a disminuir els nivells de colesterol, regulen la pressió arterial (evitant situacions com la hipertensió) i prevenen malalties cardiovasculars.

Digestió Lleugera Beneficis Oli Oliva

3. Digestió lleugera

L’oli d’oliva és la clau per a gaudir d’una bona digestió. Evita l’acidesa gàstrica, lubrica els intestins i facilita el trànsit intestinal. Ajuda, doncs, en casos de gastritis i dolors estomacals.

Endolceix Diabetis Beneficis Oli Oliva

4. Endolceix la diabetis

L’oli de qualitat aconsegueix regular la glucosa en sang, fins i tot arribant a disminuir-lo en un 12%, segons estudis recents. S’afavoreix la regulació dels triglicèrids, doncs, i resulta beneficiós per les persones que viuen amb diabetis.

Joventut Mental Beneficis Oli Oliva

5. Mentalment, sempre jove

Les grasses saludables que conté l’oli d’oliva no només prevenen malalties com la diabetis o el colesterol, sinó que també ajuden a la salut mental. Millora la funció cognitiva, combat la deterioració mental i prevé malalties com l’Alzheimer.

Els beneficis de l’oli d’oliva no es limiten a l’interior del nostre cos; també és un ingredient estrella a l’hora de cuidar la nostra pell i el nostre cabell, gràcies a propietats com l’omega 9, que restaura els nivells naturals de l’humitat del cos.

Un oli de qualitat ens pot ajudar a aconseguir una pell més brillant i saludable gràcies als seus nutrients.

És un gran tonificant i antiinflamatori de la pell gràcies a l’àcid oleic. A més a més, la protegeix del fred, la regenera i constitueix un excel·lent hidratant, tant per la pell seca com per la greixosa, ja que regula la producció de greix.

També és un gran remei per tractar l’acné i la cel·lulitis, les cutícules de les ungles i per fer tractaments premium pel cabell.

L’oli d’oliva de qualitat no només resulta excel·lent com aliment, doncs, sinó també com un gran bàsic de la nostra salut i bellesa.

No comments yet.

Responsable:

Identitat: ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS S.A.U.
NIF: A25012386
Adreça postal: AVINGUDA DOCTOR GARCIA TEIXIDÓ, n. 116-25242, MIRALCAMP (LLEIDA)
Telèfon: 973601733
Correu electònic: info@romainfraestructures.com

"En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat, realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en ROMÀ INFRAESTRUCTURES I SERVEIS S.A.U. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris".